Kontakta en expert på barnpassning

Få Din egen Nanny genom oss!

Livet går inte alltid att planera i detalj, oförutsedda saker händer och ibland kör det ihop sig på jobbet eller i vardagen. Som förälder är det ofta svårt att få in egen tid, men det är ändå viktigt att emellanåt exempelvis få göra klart det man höll på med, träna, handla, prata med en vän eller bara andas och tänka ostört ett tag.

För att du lättare ska kunna få till den tiden erbjuder Drott Hemservice nu även barnpassning. Det kan handla om allt från lämning till och hämtning från förskola eller fritidsaktiviteter, till läxläsning och vanlig barnpassning. Passa på nu när Husavdraget / Rutavdraget ger dig 50% på alla våra tjänster! Sedan 1 oktober 2009 blev även barnpassning momspliktig verksamhet.

Förutsättningen för att få göra avdrag för barnpassning är att det gäller barn under 18 år, att barnpassningen utförs i, eller i nära anslutning till, bostaden och att läxhjälpen sker i själva bostaden. Lämning och hämtning av barn till och från förskola, skola eller fritidsaktiviteter omfattas också som sagt av HUS-avdraget men däremot inte alla resor, utgifter och hjälp som kräver specialkunskaper och som normalt inte utförs av hushållen själva.

Vill du ha hjälp med barnpassning?

Vänd er till oss med förtroende för hjälp inom något av nedanstående områden.

Välkommen med din intresseanmälan!

Ni gör den enkelt genom formuläret på vår hemsida. Självfallet är ni också välkomna att ringa oss på 08-1200 2100.