Vad kostar det? Skapa offertförfrågan

Förmånsstädning

Hemstädning, fönsterputsning, barnpassning och trädgårdsskötsel är alla exempel på möjliga löneförmåner via DROTT HEMSERVICE. Efter HUS-avdraget har just hushållsnära tjänster genererat dubbelt värde till halva priset för alla. Ett system som gör både arbetsgivare och arbetstagare till särskilda vinnare!

Det finns mycket att tänka på när man är arbetsgivare. Trivs personalen på din arbetsplats och är de nöjda med arbetsvillkoren stiger produktionsnivån, samtidigt som sjukfrånvaron minskar och omsättningen av personal blir lägre. Det tjänar alla på och företaget besparas både tid, pengar och onödigt arbete. Därför är det viktigt att du som arbetsgivare funderar igenom hur du kan underlätta för din personal och bidra till arbetsglädjen.

Svaret på den frågan har DROTT HEMSERVICE behändigt löst genom att kunna erbjuda dina anställda alla våra tjänster som en jobb- och löneförmån. I mångas ögon är just detta den allra attraktivaste och mest uppskattade jobb- och löneförmån man kan ha. Från och med den 1 juli 2009, när nettolöneavdraget med 50% för hushållsnära tjänster blev möjligt, ökade vinsterna med att erbjuda anställda denna förmån ytterligare.

Antingen kan de anställda få ta del av Drott Hemservice hushållsnära tjänster som en löneförmån eller som ett kostnadsneutralt nettolöneavdrag. Löneförmånen (utöver den vanliga lönen) beskattas alltså som vanligt av den anställda, men arbetsgivaren kan välja att lönekompensera för denna skatt.

Allting redovisas månadsvis och på årsbasis. Som anställd finns det betydligt fler fördelar med att få hushållsnära tjänster som jobbförmån jämfört med att köpa tjänsterna själv. Här är fyra exempel:

  • Anställda behöver inte skatta först utan kan köpa för hela förmånsbeloppet.
  • Arbetsgivare kan bortse från förmånsbeskattning vid utbetalningstillfället, vilket gör att anställda slipper ligga ute med pengarna för skatteavdraget.
  • Arbetsgivaren redovisar underlaget på kontrolluppgiften.
  • Den anställda behöver inte tänka på någonting, då även beloppet förtrycks av Skatteverket på hans/hennes självdeklaration.

Läs mer på Skatteverkets hemsida

Välkommen med din offertförfrågan!

Ni gör den enkelt genom formuläret för företagsstäd eller fastighetsstäd på vår hemsida. Självfallet är ni också välkomna att ringa oss på 08-1200 2100.